visie - missie - tandartspraktijk Lekkerkerk

Missie en Visie

Missie en Visie

Visie

Als basis voor het leveren van kwaliteitszorg willen wij vertrouwen, zorg en aandacht voorop stellen.

Dit willen wij bereiken door goed te luisteren naar de zorgvraag en verwachtingen van de patiënt. Wij streven naar transparantie wanneer het gaat om uitleg wat de aard en omvang van de behandeling betreft, de kosten daarvan en eventuele alternatieven.

Op deze manier wordt een positieve kwaliteitsbeleving van de patiënt bereikt. Dit resulteert uiteindelijk in patiënten met een gezond(er) gebit die regelmatig naar onze tandartspraktijk gaan.

Er wordt gewerkt volgens de geldende hygiëneprotocollen in een professionele accommodatie met moderne apparatuur en in een goede werksfeer. Intern communiceren wij met regelmaat middels (werk)overleg om ervoor te zorgen dat wij blijven voldoen aan onze doelstellingen.Wij leveren kwaliteit met (bij)geschoold personeel. Er wordt evidence-based en gestructureerd behandeld volgens steeds vernieuwde richtlijnen en protocollen die zijn opgesteld vanuit de beroepsorganisatie.

 

Missie

Tandartspraktijk Lekkerkerk streeft er naar om een servicegerichte praktijk te zijn met persoonsgerichte tandheelkunde. Hierbij willen wij kwalitatief zo goed mogelijke en duurzame tandheelkundige zorg aanbieden volgens de nieuwste richtlijnen. Wij zijn er voor iedereen van alle leeftijden en bevolkingsgroepen, uit Lekkerkerk en omstreken.

De zorg wordt, afhankelijk van de specifieke zorgvraag en kenmerken van de patiënt, gegeven door vier tandartsen, twee mondhygiënisten, een paro-preventieassistente, drie preventieassistentes en drie assistentes.

Om onze patiënten sneller en beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2022 onze praktijk en de faciliteiten uitgebreid op een geheel nieuwe locatie in Lekkerkerk